Гала и Джуджи стават роднини

Гала и Джуджи стават роднини
5 (100%) 1 vote

Гала и най-добрата й приятелка Джуджи много скоро ще станат едно семейство

Гала ще се сроди със своята приятелка и бивша колежка Джуджи. Пухкавата блондинката вече не е част от екипа на известната водеща, но двете са все така близки. Свързва ги не само дългогодишното им приятелство, но и връзката на децата им.

Наследницата на Гала – Мари е лудо влюбена в сина на Джуджи – Константин. Младежите се сближиха покрай известните си майки. Вече 4 години двамата са неразделни.

Джуджи сподели, че любовта им все така силна. Бившата водеща от предаването „На кафе“ разкри, че много скоро очаква предложение за брак от страна на сина си. Тя е на седмото небе от щастие, че Мари ще стане нейна снаха, пише „България днес“.

Преди няколко месеца тръгна слух, че Мари и Коцето са се разделили. Мълвата свързваше наследницата на Гала с младеж, който работи за блога й.

Според слуха двамата се сближили покрай работата си и тайнственият младеж стои зад предизвикателните фотосесии, които Мари публикува в мрежата. Но тези слухове се оказаха поредната клюка. Наследницата на Гала е все така влюбена в сина на Джуджи.

Заради него тя дори се отказа от мечтата си да следва в чужбина. Мари мечтаеше да завърши в Италия. Но в крайна сметка реши да продължи образованието си в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар