Ивана: Това, че не съм сменяла памперси и не съм бъркала пюрета, не ме прави лоша майка! (Вижте още)

Гласувайте за статията

Ивана вярва, че е била добра майка за дъщеря си

Ивана вярва, че е била добра майка за дъщеря си Теодора. Поп фолк изпълнителката не крие, че дълго време й е тежало това, че е пропуснала много важни моменти от израстването на Теодора, но тя вярва, че е дала „каквото трябва“.

Сега Ивана подкрепя своя кръщелник Иван, който е син на Стояна, в музикалните му изяви. „Теодора е много музикална, но си избра режисурата. На своите 25 години е доволна от работата си и е щастлива. Занимава се с това, което харесва – телевизията. А Иван наистина е компенсация“, признава певицата.

„Но не точно на музиката, а на моментите, в които нямах време за Теди. Пропуснах първите думички, прохождането. Когато през 1999 подписах в „Пайнер“, тя беше 5-6 годишна. Работех по нощите, прибирах се сутрин. Чаках майка ми да се върне от работа, за да може да я поеме, а аз да тръгна към поредното участие. Не можах да се порадвам, да мина през всички етапи на детството“, признава още Ивана.

„Много дълго време това ми тежеше. Преди години, когато ми задаваха въпроса дали съм добра майка, отговарях, че не съм. Сега не мисля така. Успяла съм да си изгледам детето, да направя кариера, да балансирам между семейство, бебе, участия, концерти. Дъщеря ми отрасна стойностен, честен човек. Значи аз съм дала каквото трябва!

А това, че не съм била 24 часа с нея, не съм сменяла памперси и не съм бъркала пюрета, не ме е направило лоша майка. Като се върнех, я обсипвах с подаръци и я гушках силно. Тя беше една руса кукла, пухкаво мъниче, много красиво дете. А Иван… той е слабостта ми“, напълно откровена е поп фолк изпълнителката, пише marica.bg.

Ивана вярва, че е била добра майка за дъщеря си сн. Фейсбук

Ивана вярва, че е била добра майка за дъщеря си сн. Фейсбук

На същата дата, когато е родена Ивана, е родена и Ванга – 31-ви януари. Поп фолк изпълнителката признава, че ако има възможност, не би я попитала нищо. „Нищо не искам да знам. Мина времето, когато очаквах някой друг да определя и предрича съдбата ми. Ако ми е писано да живея още 50 години, нека те да са здрави и с любими хора!“, казва певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар