Ивана: Бих искала отново да се влюбя, да горя! (Вижте още признания на певицата)

Гласувайте за статията

Ивана се харесва и на 50

Ивана иска отново да се влюби. Само преди няколко дни поп фолк изпълнителката отбеляза 20 години на сцената и своя 50-ти рожден ден. В специално интервю Ивана признава, че дори и на 50, тя отново си е същата. „Същата съм си, но и не съвсем. Ще цитирам част от своя песен: „Не съм на 20, слава богу /сега каквато съм харесвам си се много/ не правя жертви като луда за мъжете… Пораснах в някои отношения, промених се“, казва певицата на народа, пише marica.bg.

От всички определения за себе си Ивана най-много харесва „певицата на народа“. „От всички определения, които съм чувала за себе си, харесвам единствено „певицата на народа“. Много ми импонира. Моите песни и начинът, по които ги изпълнявам, не носят звездеене. Искам да съм до хората, да ги докосна и те да ме докоснат, да бъдем близо чисто физически. Когато съм на много голяма сцена, предпочитам да сляза в публиката. Така го усещам, така го правя“, споделя Ивана.

Поп фолк изпълнителката не крие, че все още е много доверчива. „Още се доверявам и понякога получавам шамари. При мен идват хора, аз решавам да им помогна, а когато си поискам парите, ми казват: „Ти до моите пари ли опря?!“. Но не парите са най-важното. По-лоша е обидата от това, че за пореден път някой ме е „прекарал“, споделя още Ивана.

„Продължавам да правя грешки, но се научих да прощавам. Може би това е помъдряването“, откровена е певицата.

Любов

Ивана говори напълно искрено и за личния си живот. Певицата споделя, че не се е влюбвала истински много отдавна. „Много отдавна. Но ако преди за мен е било супер важно да бъда влюбена или разлюбена, или в някакви състояние, в което любовта с мъж е основната ми движеща сила, сега има други неща, които ми дават енергия, хъс и емоция.

Ивана иска отново да се влюби, но по много по-разумен начин сн. Фейсбук

Ивана иска отново да се влюби, но по много по-разумен начин сн. Фейсбук

Не че не искам любов, не ме разбирайте погрешно. Бих искала отново да се влюбя, да горя, но знам, че ще бъде по един много разумен начин. Няма да позволя това да бъде смисъла на целия ми живот. Това е и моят съвет към всички момичета – никога да не се загубват в една връзка“, съветва Ивана младите момичета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар