Елизабет Втора с изключително ценен подарък за Меган и Хари (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора показа любовта си към Меган и Хари

Елизабет Втора ще направи изключително ценен подарък на Меган и Хари. Херцогинята на Съсекс е бременна в шести месец и само след няколко месеца с Хари ще станат родители. Кралското семейство се мести в имението Фрогмор Хаус в Уиндзор през март или април.

По този повод кралица Елизабет Втора е решила да направи наистина ценен подарък на внука си и на неговата съпруга. Херцогът и херцогинята на Съсекс ще си изберат картини от частната колекция на кралицата. Източник на списание „Vanity Fair“ твърди, че Меган и Хари ще направят своя избор през април, след появата на първородната им рожба.

Според източника Елизабет Втора дала на внука си и на Меган конкретен списък с произведения, от който имат правото да си изберат няколко картини за новия си дом. Жестът на кралицата е изключително мил, защото Меган и Хари определено са големи почитатели на изкуството.

Кралицата е дала списък на херцогът и херцогинята на Съсекс, за да може да ги улесни, защото личната й колекция се състои от над един милион творби. Голяма част от кралските произведения датират от времето на Карл 1, който е управлявал от 1600 до 1649. Той бил страстен колекционер на картини на различни художници.

Изборът на произведения на изкуството от частната колекция на Елиабет Втора е голяма чест за Меган и Хари. През 2011-та година, сватбата на Кейт и Уилям, кралицата също им подари няколко картини за техния дом.

Елизабет Втора подарява картини от колекцията си на Меган и Хари сн. Туитър

Елизабет Втора подарява картини от колекцията си на Меган и Хари сн. Туитър

Обновяването на Фрогмор Хаус, където се местят Меган и Хари обаче, никак няма да излезе евтино. Носят се слухове, че ремонтът ще струва близо 5, 4 милиона долара. За обзавеждането и дизайна на новия дом на херцогът и херцогинята на Съсекс ще се погрижи Вики Чарлз. Стаята на кралския наследник ще бъде боядисана със специална веганска боя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар