Семейство Петканови се събра (Александра Петканова и Габриел вече са у дома)

Гласувайте за статията

Изписаха Александра Петканова и Габриел от болницата

Александра Петканова и малкия Габриел вече са си у дома. Съпругата на Лудия репортер стана майка преди няколко дни, а малчуганът се радва на голямо внимание от първите си дни на бял свят. Малкият Габриел е сред първите бебета на известни личности, което има свои профил в социалната мрежа Инстаграм.

Там Даниел публикува снимки на наследника си и дори ги коментира от негово име. Акаунтът на Габриел Петканов обаче е поверителен. Не всеки може да види качените кадри на мъника от щастливите родители. Затова пък Дани и Александра радват своите последователи като качват снимки на сина си и в личните си профили в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм.

Към всеки качен кадър Лудият репортер и Александра получават хиляди пожелания и честитки за щастието, което ги е сполетяло, а именно появата на Габриел. Някои дори се шегуват в стила на щастливият татко и пишат, че мъника е „добра реколта“.

Само преди няколко дни Дани сподели, че иска Габриел да се роди на рождения ден на майка си Александра. Така той щял да помни по-лесно рождения му ден. Малчуганът обаче се роди седмица по-късно. Лудият репортер се оплака, че не го пускат да види сина си. Причината е, че в момента в цялата страна върлува грип и посещенията са забранени.

„Да имаш новородено дете е невероятно усещане, наблягам на усещане, защото е грипна епидемия и свижданията са забранени, та го гледам само на снимки“, оплака се Даниел тази сутрин.

Няколко часа по-късно обаче стана ясно, че Дани ще може да се радва на Габриел, когато поиска, защото заедно с Александра вече са си у дома. „Прибираме се у домааа…“, написа щастливата майка в социалната мрежа Фейсбук.

Александра Петканова и малкия Гарбиел вече са у дома сн. Фейсбук

Александра Петканова и малкия Гарбиел вече са у дома сн. Фейсбук

Щастливите родители не спират да качват снимки на сина си в социалните мрежи, без да се притесняват, че е още малък. За разлика от много известни личности, Дани и Александра показват лицето на Габриел, без да го прикриват с емотикони.

Александра и Габриел

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар