Лични драми измъчват Руши Видинлиев

Гласувайте за статията
Жената на Руши Видинлиев Таня Илиева роди второ дете и изпадна в тежка депресия

Милионерският наследник Руши Видинлиев вече е баща на две деца, но животът му изобщо не е толкова подреден, колкото изглежда на пръв пъглед – пише в. „Уикенд“. Попизпълнителят от 3 години се скри от светлините на прожекторите, а за интимния му свят не се знае много. Говори се, че ексцентричният певец умишлено странял от светската суета заради проблемите на съпругата му – топмодела Таня Илиева.

През 2016 г. семейството се сдоби с първа рожба, а преди 4 месеца на бял свят се появи и втората им дъщеря, която кръстиха на майката на Руши – Лора Виденлиева. Тяна отдавна страдала от честа смяна на настроенията и разклатени нерви, но след творото раждане проблемът се задълбочил.

Отлично осведомени източници информират пред издаието, че манекенката изпаднала в тежка следродилна депресия, която рефлектирала емоционално и върху мъжа й. Руши Видинлиев бил силно загрижен за психичното здраве на половинката си и се чудел как да й помогне в преодоляването на кризата.

Всичко започнало малко след появата на второто дете. Първоначално Таня Илиева получила проблеми със съня, вследствие на които се появила силна тревожност. Манекенката развила натрапчиви мисли, че не се грижи добре за бебето, че се проваля като майка и жена, а според специалистите това са първите признаци на клинична депресия.

Руши се чуди как да помогне на красивата си съпруга

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар