Хули Леонис разкрива истинското лице на любовта

Гласувайте за статията
Астрологът Хули Леонис ни помага да се свържем със силните си страни

Кое е истинското лице на любовта? Тя присъства в живота ни, но дали я познаваме, дали я виждаме, или я оставяме да мине покрай нас, без дори да си даваме сметка, че сме я срещнали?
В началото на най-романтичния месец от годината астрологът Хули Леонис дава много от възможните отговори, представя нови тълкувания, но и повдига десетки въпроси, които ще отведат читателите по-близо до темата, към която никой не може да остане безразличен.

Книгата „Очевидната скрита истина за любовта“ от Хули Леонис ще ни помогне да се свържем със силните ни страни в емоционалното общуване и да си дадем сметка за блокажите, които имаме. Освен с астрологично тълкуване на зодиакалните знаци по отношение на любовта, съдържанието е обогатено и с анализ на родовата енергия – тема, над която авторът работи от години. И всичко това е представено с уникалния негов стил, който ни кара да се потапяме в текста с удоволствие и да го преживяваме.

Астрологът е познат на българската публика с книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“ и „Ретроградните планети“. Този път обаче винаги нестандартния Хули Леонис ни представя ново познание за най-важното чувство вживота на всеки един от нас – любовта.

Астрологът Хули Леонис представя своята 5-а книга

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар