Елена Йончева тръгна с охрана (Папарашки снимки)

Елена Йончева тръгна с охрана (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева последва примера на Корнелия Нинова

Елена Йончева тръгна по стъпките на Корнелия Нинова. Също като червената лидерка, бившата журналистка си подсигури охрана и шофьор. След като се сдоби с обвинение от прокуратурата, тя снеми и автомобила си.

Елена Йончева вече не управлява мощния си джип. Тя заложи на чисто нов автомобил марка „Шкода“. Возилото й е същото като това на Корнелия Нинова. Йончева не сяда зад волана, тъй като разполага с личен шофьор, който изпълнява функцията и на бодигард.

Депутатката се вози на задната седалка и разчита на шофьора си да се придвижи от едно място до друго.

Преди дни репортери на „Ретро“ засякоха автомобила на Елена Йончева на оживен столичен булевард. Впечатление прави, че шофьорът й не спазва закона за движение и предприема рискови изпреварвания с висока скорост.

Още в края на миналата година Корнелия Нинова взе решение да осигури личен автомобил и охрана на Йончева. Червената лидерка заяви, че вероятно много хора са гневни на бившата журналистка заради разкритията, които тя направи през последните месеци.

Самата Елена Йончева обяви, че не е била заплашвана и се чувства в опасност. Прокуратура повдигна обвинение срещу нея за пране на 333 000 евро чрез офшорка, свързана с КТБ, припомня Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар