Вижте как Кейт Мидълтън нарича любимия си

Вижте как Кейт Мидълтън нарича любимия си
5 (100%) 1 vote

Кейт Мидълтън нарича любимия си с обиден прякор

Кейт Мидълтън разкри как нарича принц Уилям. Въпреки положението им обществото, херцогинята не се срамува да разкрие какъв прякор е измислила на любимия си. Двамата са родители на 3 деца, а бракът им датира от осем години.

Херцогинята сподели, че още след запознанството си Уилям му измислила прякор. Тя го наричала Биг Уили, което в превод означава Големия Уили. Все пак ръстът на херцога е цели 195 см и е напълно разбираемо защо любимата му го нарича по този начин.

Но през годините, прякорът му е претърпял метаморфози. Любимият на Кейт Мидълтън се е сдобил с обидно прозвище и не от някой друг, а от собствената си съпруга. Тя вече го нарича плешивия Уили.

Кралските биографи споделя, че обитателите на Двореца си измислят забавни прякори, защото това е техният начин да разпуснат от ежедневното напрежение, на което са подложени, пише Марица.бг, позовавайки се на „Експрес“.

Преди дни стана ясно, че между Кралицата и Кейт Мидълтън назрява същински скандал. Елизабет Втора е размахнала с пръст заради харчовете на херцогинята. Въпреки, че в Кралството се задава криза заради Брекзит, Кейт не спира да пилее пари за дизайнерски тоалети. Това вбесява Елизабет Втора, която е направила сериозна забележка на снаха си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар