Стайко Стайков се сдоби с ново обвинение

Стайко Стайков се сдоби с ново обвинение
5 (100%) 1 vote

Магистратите повдигнаха ново обвинение срещу Стайко Стайков

Наследникът на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко Стайков се сдоби с ново обвинение. Освен за участие в организирана престъпна група той е привлечен като обвиняем и за укриване на данъци в размер на половин милион лева.

Стайков Младши реализирал измамата чрез фирмата си за отдаване под наем на луксозни автомобили. Разследващите се натъкнаха на интересни факти около дейността на „Рент Лукс Мобил“ ЕООД. По документи се оказва, че бизнесът на Стайко Стайков не е особено печеливш.

Според данните от отчета му за последната година, дружеството е реализирало приходи в размер на 100-200 000 лв. Едновременно с това става ясно, че разходите му са многократно по-високи. Освен това дружеството е натрупало задължения за над 3,7 милиона лв. Загубите му са повече от 2 милиона лв.

Същевременно става ясно, че фирмата на Стайко Стайков не дължи нито лев данъци. Според разследващите става въпрос за укриване на данъци в размер на половин милион лв. Адвокатите на сина на алкохолния бос не са съгласни с тези твърдения и са на мнение, че клиентът им е жертва на така нареченото дежурно обвинение, с което се сдобива още преди съдът да се произнесе по другото обвинение, пише „България днес“.

Стайко Стайков вече си е у дома и палатът му в Бояна се пази от дузина гардове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар