Гръмна нов скандал с името на Ванга

Гръмна нов скандал с името на Ванга
5 (100%) 1 vote

Руски медии забъркаха името на Ванга в нов скандал

Ванга е на особена почит в Русия. Но въпреки това руски медии сътвориха невиждан скандал с името на пророчицата. Филм, посветен на нея, който се излъчва по руските телевизии, гласи че тя е притежавала несметни богатства.

Филмът носи името „Милионите на Ванга“ и в него се твърди, че тя е получава по 10 лв от всеки българин, който се е консултирал с нея, а от чужденците получавала по 50 долара за сеанс. Според източници, участващи в лентата, пророчицата е разполагала с 25 милиона долара. Освен това е получила и огромни количества златни бижута.

В дома на петричката пророчица с нея са се срещнали над 1 милион души. Често тя е била посещавана от политици, които щедро се отплащали за съветите, които им давала.

Приятелката на Ванга – Людмила Ким също признава пред руснаците, че тя е притежавала несметни богатства. Ким твърди, че голяма част от имането на пророчицата е било изнесено от страната със самолет.

Тези твърдения обидиха всички, които са се докоснали до Ванга. Председателят на нейния комитет твърди, че подобни твърдения са нелепи, тъй като петричката пророчица не е взела и стотинка от никого. Той допълва, че Ванга е живяла като мъченица и се възмущава от подобни глупости, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар