Брендо поръчал Константин Дишлиев (Още разкрития)

Брендо поръчал Константин Дишлиев (Още разкрития)
5 (100%) 2 votes

Брендо стои зад покушението на баджанака си Константин Дишолиев

Криминалистите подозират Брендо в убийството на баджанака му Константин Дишлиев. Но не разполагат с достатъчно доказателства срещу него, за да повдигнат обвинение. Малко преди разстрела на Дишлиев той получил заплахи от мъжа на Моника Добринова. В разговора Кокаиновия крал заявил, че Константин е вече труп без да пояснява за какво точно става въпрос.

Двамата са били свързани не само от роднинска връзка – женени са за сестрите Десислава и Моника Добринова, но и от заплетени бизнес отношения.

Едва на 28 години Константин Дишлиев е бил собственик на няколко големи фирми. Една от тях е дружество за отпускане на кредити с капитал от 5 милиона лв. Това е първата компания у нас, която отпуска заем без доказване на доход, а единствено срещу лична карта.

Вниманието на разследващите е привлечено от трансфер за 2 милиона долара от английска компания към дружеството за кредити. Проверката установява, че английската фирма е основана с минимален капитал месеци преди да извърши трансфера, а зад нея стои Моника – съпругата на Брендо.

Разследващите се натъкват и на още един интересен факт – кокаиновият крал упълномощил Константин Дишлиев да тегли пари от тайните му сметки в Швейцария. Двамата са участвали и в управлението на морския комплекс Оазис, но влезли в конфликт с трето лице.

Приказката на Дишлиев приключва на 14 май 2005 година, когато той е прострелян с 10 куршума пред известен столичен ресторант, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар