Принцеса Даяна предчувствала смъртта си

Принцеса Даяна предчувствала смъртта си
5 (100%) 1 vote

Принцеса Даяна е знаела, че ще умре

Точно седем седмици преди да загине в катастрофа, принцеса Даяна е била разтърсена от драматична загуба. Тя загуби своя добър приятел дизайнера Версаче.

На 15 юли 1997 година той беше застрелян в имението си в Маями. Минути по-късно пристигналите лекарски екипи констатират, че изстрелите във врата и главата са били фатални за него. Зад покушението му стои мъж с обратна ориентация, който осем дни по-късно се самоуби.

Вестта за смъртта на дизайнера заварва принцеса Даяна на яхтата на любовника й Джоди ал Файед, докато двамата са на обиколка в Средиземно море. Тогава съкрушената принцеса провежда задушевен разговор с един от гардовете си. Тя го пита дали и с нея ще се случи същото, а от думите й става ясно, че се е страхувала, че ще бъде убита.

Страховете си тя споделила и в писмо до своя бивш иконом Пол Бърел. Принцесата споделила и с дизайнера Роберто Дивоти, че ще я убият, докато е в самолет, хеликоптер или кола. Думите й се оказват пророчески.

На 31 август 1997 година тя намира смъртта си в тунел в Париж. Принцеса Даяна загина с любимия си Джоди, след като неговият автомобил катастрофира тежко. И до днес смъртта й продължава да е обгърната в мистерия, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар