Любимата на Борис Солтарийски проговори за развода

Любимата на Борис Солтарийски проговори за развода
5 (100%) 1 vote

Половинката на Борис Солтарийски проговори за развода

Атрактивната половинка на Борис Солтарийски проговори за раздяла. От месеци в медиите се носи упорит слух, че двамата са пред развод. Според мълвата, очарователната Аделина не може да прости на съпруга си, че я пренебрегва заради работата. Солтарийски работи неуморно, за да осигури всичко необходимо на семейството си за спокоен живот.

Заради множеството си ангажименти той няма възможност да придружава Аделина по време на семейните почивки и красавицата често почива в компанията на дъщеричката си Ема.

Съпругата на музиканта споделя лаконично пред „България днес“, че двамата са заедно. Тя допълва единствено, че те никога не са се разделяли. Но отказва да даде подробности. От думите й става ясно, че на този етап с Борис не мислят за развод.

Любовта между тях пламна в „Шоуто на Слави“. По онова време очарователната Аделина също беше част от него. Към днешна дата тя продължава да е свързана с шоуто. Макар и да не се изявява в него, Аделина продължава да работи с Дългия. Тя облича момичетата от балета му.

Красивата половинка на Борис Солтарийски напусна Слави Трифинов, за да се посвети на модната си кариера. Тя притежава собствен бранд за дрехи. Освен това Аделина често краси кориците на списанията, появявайки се в предизвикателни фотосесии, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар