Слави Трифонов притеснен за голямата си любов

Слави Трифонов притеснен за голямата си любов
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов е притеснен за голямата си любов

Слави Трифонов продължава да се грижи за голямата си любов. Психоложката Маги остава жената, към която той е изпитвал най-силни чувства. Тя е единствената, на която той се е обяснявал публично в любов. И въпреки, че връзката им приключи преди години, те са все така близки. Слави Трифонов не я оставя и за миг и се интересува от нея.

Заради тежък грип блондинката отмени изявите си. Преди дни тя трябваше да е на снимки за онлайн издание. Но отмени изявата си заради тежка настинка. След като разбрал за случилото се, разтревоженият Слави веднага се свързал с бившата си изгора. Той не само й пожелал скорошно оздравяване, но и предложил да я заведе на лекар. Шоуменът настоявал тя да бъде прегледана, за да не получи усложнения.

Освен той зарадвал психоложката с огромен букет от рози и кошница, пълна със свежи плодове.

Маги от година се занимава с психология е изключително добра в областта си. Тя неведнъж е помагала на Слави Трифонов да преодолее тежка лична драма. Въпреки силната му любов към нея, тя го заряза, за да се омъжи за друг. Към днешна дата психоложката е разведена, но въпреки това не се събира с Дългия и двамата са просто приятели, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар