Димитър Рачков с рекордни приходи

Димитър Рачков с рекордни приходи
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков удари колегите си в земята

„Забраненото шоу на Рачков“ се превърна в истинска сензация. Това носи само дивиденти за неговия титуляр. Димитър Рачков прибира рекордни печалби.

Въпреки свалянето на „Господарите“, комикът продължава да се радва на солидни приходи. Заслугата за това е на спектакъла му. Покрай празниците любимият на Мария Игнатова бил затрупан с работа. От години той се изявява на частни партита и това е основният му доход. Работата за Господарите е само допълнение за амбициозния комик.

Но спектакъла му счупи всички рекорди. Билетите за него се грабят като топъл хляб. Рачков действа като истинска звезда и пуска билетите в продажба пет месеца преди събитието. Въпреки, че цените им са между 40 и 80 лв, те свършват бързо.

Проста справка показва, че за двете си изяви през април той ще прибере 320 000 лв. Като се приспаднат разходите за наем на зала и всичко друго, необходимо за реализацията на спектакъла, Димитър Рачков ще прибере чисто 250 000 лв.

С подобен хонорар той слага в малкия си джоб всичките си колеги. Но успехът му, стана причината и за негативни коментари. Колегите му го обвиняват в печалбарство и дават за пример Захари Бахаров.

Водещият, който е носител на „Икар“, също пълни залите. Но за разлика от Рачков, неговите билети са между 18 и 25 лв, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар