Алисия и Златка Райкова отново във война

Алисия и Златка Райкова отново във война
5 (100%) 1 vote

Алисия и Златка Райкова отново воюват

Алисия и Златка Райкова отново са в тиха война. Ябълката на раздора между двете дами отново се оказа мъж. Футболистът Благой Георгиев е в основата на всичко. Откакто Златка има връзка с него, Алисия я избягва. Причина е, че тя е изключително близка с бившата половинка на Джизъса – Христина Витанова.

Екс гимнастичката дари плейбоя с две деца. Но дори и заради наследниците си той не се кротна. За да засвидетелства лоялността си към Христина, Алисия отряза Златка.

Войната не е чужда за фолкаджийката и плеймейтката. Дълги години двете бяха в открита вражда. Тогава Алисия започна всичко заради съмнения, че Златка иска да й отнеме Валери Божинов. Двете дами не пропуснаха възможността да отправят обиди една към друга в медийното пространство. Блондинката заяви в ефир, че певицата е момиче на повикване.

Алисия също не й остана длъжна. Тя определи Златка като сотаджийка и заяви, че се отзовава по-бързо на сигналите на мъжете от патрул на СОТ.

Едва преди две години двете дами заровиха томахавките, въпреки че никой не вярваше, че те ще се сдобрят. Ролята на техен помирител изигра гримьорът Ивайло Колев. Но и този път приятелството им се оказа нетрайно и по всичко личи, че то вече е останало в миналото, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар