Юксел Кадриев във война с Венелин Петков

Юксел Кадриев във война с Венелин Петков
5 (100%) 1 vote

Юксел Кадриев е във война с Венелин Петков

Венелин Петков вдигна ръце от колегата си Юксел Кадриев. Двамата са в обтегнати отношения заради постоянните лапсуси на водещия. Петков, който от години е шеф на новините, се видя в чудо. Мерките, които налага се оказват недостатъчни, за да вкарат водещия в правия път.

Кадриев постоянно прави гафове в ефир. Според запознати всичко това се дължи на любовта му към чашката. Зеленоокият новинар често си позволява да си пийне преди работа. Освен това той не си губи времето да чете новините преди ефир, както прави колежката му Виктория Петрова. За разлика от него тя винаги се представя блестящо в ефир.

Първоначално Венелин Петков разчитал, че след забележките, колегата му ще си вземе поука. Но след като зрителските сигнали в бТВ  зачестили, шефът на новините решил да вземе по-сериозни мерки. Той започнал да глобява водещия с по 100-200 лв за гаф. Но и това не помогнало.

Венелин Петков реши да ореже заплата на Кадриев с цели 500 лв с надеждата, че този път той ще си вземе поука. Чашата на търпението на Петков преляла след писмо на гневна зрителка, която пише, че ще започне да гледа новините на бТВ едва след като Юксел Кадриев бъде свален от ефир, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар