Неприятна изненада за Мариана Векилска

Неприятна изненада за Мариана Векилска
5 (100%) 1 vote

Мариана Векилска пристигна в Брюксел, но се оказа неприятно изненадана

Мариана Векилска остана неприятно изненадана след пристигането си в Брюксел. Тя напусна бТВ след 18 години стаж в телевизията, за да започне работа в Белгия. Водещата загърби постигнатото у нас в преследване на идеята за по-добро бъдеще.

В края на отминалата година тя обяви, че напуска страната заради апетитно предложение за работа зад граница. Водещата кандидатствала в белгийска авиокомпания и останала приятно изненадана след като настоящите й работодатели я поканили на интервю. Червенокосата водеща остана във възторг от предлаганите условия. В еуфорията покрай преместването си тя не обърна внимание на важна подробност.

Пристигайки в Брюксел, Мариана Векилска разбрала, че новите й работодатели не са осигурили жилище, в което тя да живее. Но благодарение на колегите си там, тя не остана на улицата. Водещата не може и да си помисли за хотел, тъй като престоят там ще й излезе солено.

В момента тя живее при свои бивши колеги от България, но бърза да си намери квартира. Векилска иска да се установи на едно място час по-скоро, за да вземе при себе си сина си Момчил. В момента за наследника й се грижи неговия баща Симеон. Но водещата изпитва угризения на съвестта, че отново е пренебрегнала майчиния си дълг заради кариерата, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар