Софи Маринова и Гринго избраха халки с черни диаманти за сватбата (Вижте кои ще са шаферки)

Софи Маринова и Гринго избраха халки с черни диаманти за сватбата (Вижте кои ще са шаферки)
2.5 (50%) 2 votes

Софи Маринова и Гринго минават пред олтара с венчални халки с черни диаманти, избраха и шаферки на булката

Софи Маринова и Гринго, които много скоро ще станат законно семейство вече са готови с подготовката на сватбата. Стана ясно, че ромската перла е избрала за шаферка носителката на титлата за Мисис баба Дони Василева.

Колаж: ХотАрена

Младоженците бързат защото се говори, че ще сключат брак на 5 февруари, а не както бе предвидено на 24 март. Те се похвалиха, че са избрали венчалните си халки. Които ще са много луксозни от злато в комбинация с черни диаманти.

Булката ще смени две рокли. А нейните шаферки ще бъдат с еднакви тоалети, така е замислила певицата. Дамите ще бъдат четири на брой и освен споменатата Мисис баба компания ще й правят още нейната щерка Роси, кмета на Владая Тони Иванова и още една от най-близките дружки на Софка.

Булката не крие колко е щастлива и признава, че сватбената торта ще е внушителна и царствена. С широка усмивка на лицето споделя, че ще пускат гълъби и ще направят много снимки за спомен. В програмата ще участват много от нейните колеги, които са поканени за гости на празника.

Бъдещите съпрузи наели специална жена да им помага, разкрива невястата на Тодор Давидов. Помощница ще чисти и подрежда стаите защото ромската перла нямала сама да смогне.

Тя споделя, че само веднъж в месеца подреждала сама нещата си. А Гринго не давал на друг да му пипа вещите. Но сега ще се наложи прислугата да й помага, предават от електронното издание hotarena.net.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар