Нови разкрития за Бриджит Макрон излезнаха наяве (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон играе важна роля в управлението на Франция

Бриджит Макрон не играе аксесоарна роля във френското президентство. Френските журналистки Ава Джамшиди и Натали Шук написаха неоторизирана биография за френската първа дама, озаглавена „Госпожа президентшата“, пише nova.bg, позовавайки се на „Мадам Фигаро“ и Ел Се И.

От книгата за Бриджит става ясно, че тя далеч не играе аксесоарна роля във френското президентство. „Тя е котвата и компасът“ на Макрон, разказват авторките на творбата. „Тя е жената, която шепне на ухото на артиста“, допълват те.

Бриджит Макрон е омъжена за Еманюел Макрон от 11 години. Двамата са заедно от 17 години. Бриджит и Еманюел са двойка извън стандартите, казват авторките на книгата. Приближени на семейството, сред които и бившият вътрешен министър Жерар Колон, казват, че по света има малко такива двойки.

От биографичната книга става ясно, че първата дама има роля в някои решения, взети от Макрон. Според приближени на двойката първата дама дори била главен съветник на президента. Именно тя изиграла решаваща роля в подтикването на Макрон да говори директно с французите, за да разчупи имиджа си на „президент на богатите“.

Книгата разкрива, че някои членове от близкия антураж на Макрон се дразнели от ролята, която играела първата дама и си мечтаели „Бриджит да изчезне“.

В биографията се припомня, че Бриджит Макрон вече е свикнала с критиките и нападките и по-специално тези за възрастта й. Още преди Макрон да навлезе с политиката, когато излизали на вечеря с доста по-младия от нея Еманюел, зад гърба й подхвърляли „дъртата“. Неотдавна приятел на семейството се обезпокоил на висок глас от побеляващите коси на Макрон.

Тогава Бриджит се пошегувала: „О, аз виждам в това само предимство. Това означава, че той остарява по-бързо от предвиденото и скоро ще ме настигне“.

Бриджит Макрон приемала шегите за възрастта й с усмивка сн. Уикипедия

Бриджит Макрон приемала шегите за възрастта й с усмивка сн. Уикипедия

Книгата разкрива още, че когато имала свободно време, Бриджит обичала да слуша френския певец Виани и да гледа музикалния риалити формат „Гласът“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар