Селин Дион проговори за анорексията: Харесвам се така!

Гласувайте за статията

Селин Дион отвърна на обвиненията, че е анорексичка

Селин Дион отговори на обвиненията, че е болна от анорексия. Певицата плаши с крехка фигура и последните дни теглото й стана международен проблем. Певицата обаче побърза да парира всички слухове, че има здравословни проблеми, като заяви — харесвам се така.

„Ако се харесвам така, аз не виждам причина да се оправдавам. Не се опитвайте да ме поучавате. Ако не ме харесвате, не идвайте при мен, не ме снимайте. Ако пък нещата стоят по друг начин — отворена съм за разговори“.Така Селин Дион парира слуховете, че е болезнено слаба и е на прага на анорексията.

Певицата се постара да затвори устите на всички, които коментират фигурата й с думите, че тя се харесва достатъчно, за да не й пука какво мислят другите за нея. Покрай скандала с теглото, Селин се оказа в центъра и на друга клюка — че има връзка с по-млад мъж.

„Съпругът ми беше най-удивителният човек, който се е раждал на тази земя. Той е единственият, когото някога съм целувала и той откри таланта ми, когато бях едва на 12 години. Сега има друг човек в живота ми, но той не е мъжът на живота ми все пак“, призна Селин, която през 2016 година загуби съпруга си Рене Анжелил.

Дион няма проблем да показва новия си приятел, но е категорична, че отношенията им не са сериозни. 34-годишния младеж, с когото често е виждана, всъщност е танцьор.

Селин Дион с нов мъж и без анорексия сн. Инстаграм

Селин Дион с нов мъж и без анорексия сн. Инстаграм

„Ние сме свързани като приятели. Станахме си близки почти веднага.

Взаимоотношенията ни се развиха и са прекрасни, но нека не смесваме любовта с приятелството. Той е най-добрият ми приятел. Излизаме много, прегръщаме се и се държим ръце, а хората виждат това. Но той ми дава само рамо, на което да се опра, нищо повече… ”добавя тя. И заявява, че обсъжда въпроса за първи и последен път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар