Юлиан Вергов с най-висок хонорар в „Откраднат живот“ (Вижте колко прибира) Преглеждания: 4109

Юлиан Вергов прибира по 5000 лева на епизод за "Откраднат живот" сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Юлиан Вергов взима по 5000 лева на епизод

Юлиан Вергов е актьорът с най-висок хонорар в хитовия медицински серила по Нова тв „Откраднат живот“. Централната му роля му носи солидни финансови дивиденти, които напълно справедливо го правят един от най-богатите актьори.

Освен че славата и хорската любов към него нарастват, банковата му сметка също набъбва, пише ХотАрена, позовавайки се на „Галерия“. От кухнята на серийната продукция издават, че Вергов е актьорът с най-висок хонорар в поредицата. Той си стиснал ръцете с продуцентите за 5000 лева на епизод, за да участва и в седмия сезон на сериала, които предстои да бъде излъчен съвсем скоро.

Завъртелите се досега шест сезона включваха средно по 50 серии. Толкова се очаква да бъдат те и в предстоящото продължение. Въпросната сума, актьорът ще вземе на части.

Вергов се превърна в най-важния и любим персонаж в „Откраднат живот“ в четвърти сезон на сериала. Благодарение на него тогава продукцията регистрира рекордна гледаемост. Това беше и причината от Нова тв да поискат продължение на медицинската сага.

В петия сезон на сериала Юлиан Вергов не участва. Тогава рейтингът на медицинския сериал беляза лек спад. В шести сезон обаче Юлиан се завърна в ролята на доцент Банков и той се оказа изключително успешен.

Интересен факт е, че една серия от продукцията се снима само за 2-3 дни, докато в световен мащаб за епизод се отделя около седмица. Актьорите не веднъж са разкривали, че работата е тежка – започва по тъмно и завършва по тъмно. Те са споделяли също, че техният работен ден трае по 13 часа, а понякога и повече.

Юлиан Вергов прибира по 5000 лева на епизод за "Откраднат живот" сн. Инстаграм
Юлиан Вергов прибира по 5000 лева на епизод за „Откраднат живот“ сн. Инстаграм

А в новия сезон на „Откраднат живот“ ще видим и нови лица. В хитовия медицински сериал влиза и Иван Юруков, който зрителите познават от знакови театрални представления, кино продукции и телевизионни участия. Той ще се превъплъти в ролята на д-р Табаков и ще бъде неврохирург.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.