Албена Вулева смени името си на Бейза

Гласувайте за статията
Бейза ще се казва и официалната ми Фейсбук страница – обяви Албена Вулева

Бившата тв водеща Албена Вулева смени не само религията си, но и името си – пише в. „Уикенд“. Устатата дама вече се казва Бейза, което в превод означава „веща в занаята“ – отбелязва изданието.

Че Албена е приела ислямската религия издаде майка й Людмила Захажаева в шоуто „Биг Брадър“. Един ден, докато била на екскурзия в Турция като обикновен турист, Вулева усетила силна привличане към местна джамия и сякаш невидима сила я притеглила да влезе вътре. В сградата за мюсюлманска молитва тя се почувствала омиротворена. Твърди, че джамиите й носят покой и вдъхновение, затова ги е превърнала в тема на някои от творенията си.

„Хората се променят, нормално е и аз да се променям. Аллах ме повика, чух гласа му. Случи се, докато бях в Истанбул на почивка. Въобще не съм очаквала, че тази енергия ще ме порази така силно. Минавах покрай една джамия и чух призива за молитва. Бях като омагьосана, запленена. Това бе моментът, в който реших, че не искам повече да бъда християнка“ – разказвала е Албена Вулева. Тя отрича слуховете, че изборът й е повлиян от тайнствен любовник с арабски произход.
„Не бих направила компромис със себе си заради мъж“ – кълне се Бейза.

Албена в молитвена поза

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар