Стайко Стайков се самоотвлякъл заради 300 бона дълг от хазарт

Стайко Стайков се самоотвлякъл заради 300 бона дълг от хазарт
5 (100%) 1 vote
Синът на алкохолния бос Миню Стайков бил на почивка на остров Пукет

Стайко Стойков се самоотвлякъл заради огромен дълг от хазарт от близо 300 000 лева към „лош човек“. Това се разправя неофициално из коридорите на МВР – пише „Уикенд“, който се позовава на свой източник в силовото министерство. Факт е обаче, че тази версия обяснява събитията от последната седмица, при които мистериозно изчезналият милионерски наследник се появи внезапно на 27 януари упоен и със следи от побой. И с международен паспорт в джоба – отбелязва изданието.

Новината е, че от септември досега, близо 5 месеца, милионерският наследник с афинитет към комара е прекарал в курорт на остров Пукет, Тайланд в компанията на други богати българи. Компанията дори посрещнала Нова година на плажа.

Според наличната информация именно непосилен дълг от 300 бона, който натрупал към влиятелен бизнесмен със спорна репутация без знанието на влиятелния си татко, изплашил Стайко Стайков и го принудил да се скрие чак в Тайланд.
„Ако бе само страхът от операцията на МВР и прокуратурата, Стайко щеше да се остави да го хванем още в началото. Той обаче се почувствал заплашен дори от престой в ареста, защото знаем какви неща могат да се случат на некоректен платец, пък макар и зад решетките“ – не крие информаторът под пагон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар