Синът на Даниел Петканов и Александра събира слава от раждането си (Вижте какво направиха те за него)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов и Александра правят сина си известен от малък

Синът на Даниел Петканов и Александра събира слава от раждането си. Малкият Габриел се появи на този свят само преди няколко часа, но вече е толкова известен, колкото и неговите родители, че дори и повече.

Още снощи Даниел сподели в сторито си в социалната мрежа Инстаграм, че водите на Александра за изтекли и те вече са в болницата, където ще се появи на бял свят техния малчуган. Няколко часа по-късно Лудият репортер сподели с последователите си, че Габриел вече се родил и той е горд баща. „Искам да се похваля, че вече съм баща. Пожелавам на всеки такава радост. Много се гордея с Александра“, написа щастливият татко.

През цялата бременност младото семейство не спираше да публикува снимки от ежедневието си. Алекс и Дани споделяха всичко, което им се случваше през тези девет месеца докато чакат бебето да се роди.

За разлика от много известни личности, които предпочитат да крият лицата на своите рожби, поне първите няколко месеца, а някои и години, Александра и Даниел показаха Габриел веднага след раждането. И двамата щастливи родители качиха снимки в официалните си профили в социалните мрежи, на които се вижда лицето на малчугана. Към кадрите младото семейство получи много поздравления.

Дани и Алекса обаче направиха и нещо нестандартно, типично в техен стил. Те не просто показаха Габриел, но и създадоха негов профил в социалната мрежа Инстаграм. Акаунтът е поверителен. Габриел Петканов вече има повече от 3000 последователи и 6 публикации в своя профил.

Като описание към профила пише, че мъникът е син на Даниел Петканов и Александра Петканова.

Даниел Петканов и Александра направиха профил на сина си в мрежата сн. Инстаграм

Даниел Петканов и Александра направиха профил на сина си в мрежата сн. Инстаграм

Най-вероятно в следващите няколко часа малкият Габриел ще събере още много последователи в Инстаграм, а защо не те да станат дори повече и от тези на родителите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар