Гаджето на Валери Божинов втрещи с грим на плажа! (комплекси ли има Биляна Дол)

Гаджето на Валери Божинов втрещи с грим на плажа! (комплекси ли има Биляна Дол)
5 (100%) 1 vote

Половинката на Валери Божинов май се притеснява от визията си!

Биляна Дол пръска чар и показа перфектно тяло в Дубай. В богатото арабско емирство половинката на Валери Божинов е на почивка с любимия си. Но феновете не спират да се дивят защо сръбкинята не сваля грима си и на плажа.

Валери Божинов

Гаджето на Валери Божинов втрещи с грим на плажа

През годините много от звездите станаха за срам от комплексите си да изглеждат фотосите им в мрежата почти идеални. Но тези ВИП-персони не запомниха едно. Супер простотия е да носиш грим на жегата, защото така сами си нанасят огромни щети на кожата.

В списъка на комплексираните популярни личности попадна и Биляна Дол. Любимата на футболиста Валери Божинов не се е щракнала на нито един кадър от почивката си в Дубай, без да има грим по лицето. Тя винаги е с дебел слой червила, пудри, фон дьо тен и нарисувани вежди…

Прехвърлилата 40-те години бивша футболна съпруга все още не работи и разчита на издръжката на родителите си. Вероятно тя се покрива с тонове грим, за да не разкрие гледка, която няма да се хареса на околните.

Но Биляна Дол трябва да е щастлива с друго. От няколко години Валери Божинов е различен човек. Той е по-мъдър, по-скромен и доста по-целеустремен.

За всичко това виновна е именно Биляна. Тя е жената, с която футболистът цъфти и която го прави безумно щастлив.

Бившият национал разкри в свое интервю наскоро, че Дол е тази, която го тегли нагоре. Тя успява да го мотивира да не спира да се бори за бъдещето на своята кариера.

Сякаш за първи път Валери Божинов има до себе си жена, която я е грижа за него и която иска да му помогне във футбола. Това няма как да не трогва играча на Ботев (Враца).

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар