Снахата на Ваня Костова без задръжки: Плюе и обижда наред! (виж тук)

Снахата на Ваня Костова без задръжки: Плюе и обижда наред! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Снахата на Ваня Костова не си поплюва, ръси обиди на поразия!

Снахата на легендарната певица Ваня Костова изригна с грозни думи в мрежата. Стефания Цветкова избесня по повод публикация във Фейсбук, която потребителите не са разбрали.

Ваня Костова

Снахата на Ваня Костова се изложи – обижда и плюе наред в социалната мрежа

Статията, озаглавена „Напиши есе, спечели къща” за 1,7 млн. канадски долара”, бе погрешно изтълкувана от стотици българи в мрежата. Те написаха коментар под поста с думата „Есе“, смятайки, че така ще спечелят наградата.

„Банда малоумници“, „Гнусни твари, срам за човечеството“, „Плазмодии безмозъчни“, са само част от грозните епитети, с които снахата на легендата от „Тоника СВ” се нахвърли на интернет потребителите.

Но Стефания Цветкова не се задоволи само с това, а продължи да бълва на профила си в социалната мрежа.

„Гнусотия! Затова хора като Иван Ласкин не издържат”, продължи тя.

Съпругата на Боян Михайлов е възмутена от първосигналната реакция на сънародниците ни. Заради което тя продължила да ругае наред и така си докара доста негативни коментари.

„Никак не е смешно. Банда малоумници! Срам ме е от вас“, продължи да бълва снахата ан Ваня Костова. Тя се подвизава в мрежата като Bea McCartney.

След обидите потребители по форумите на свой ред я засипаха с критики. Убедени, че една претендираща за култура и ум жена, не би използвала подобен речник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар