Не е за вярване: Ето защо Захари Бахаров отказа да се снима в „Откраднат живот“! (виж тук)

Гласувайте за статията

Захари Бахаров отказва да се снима в „Откраднат живот“!

Захари Бахаров отказа на продуцентите на сериала „Откраднат живот”. Един от най-скъпо платените актьори у нас отсича всякаква възможност да се появи в хитовата лекарска поредица.

Захари Бахаров

Захари Бахаров твърдо отказа на сериала „Откраднат живот“

Въпреки от продукцията правили няколкократни опити да го привлекат в сериала, той бил непреклонен.

Според режисьорите в „Откраднат живот” само той липсвал в тандема Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Владо Пенев.

Графикът на гологлавия актьор бил запълнен до дупка за година напред и той нямал никаква възможност да се претоварва повече.

„Знам какво ще правя в близката година. За следващите 6 месеца дори по дати имам разпределение. Няма как, при нас, актьорите, трябва да си подготвен отрано кога и къде ще снимаш“ – признава Захари Бахаров.

Той вече има дати за постановката „Чамкория“ до края на март, като отново ще я представи и в Германия. В момента актьорът снима нов европейски сериал – „Баптист“.

Много скоро той ще бъде на екран по БНТ във филма „Денят на бащата”. Сериите на новата поредица са снимани преди година, а актьорът трудно се съгласил да играе и в тази продукция.

„Истината е, че аз съм много семеен тип. Нищо, че ме изкарват някакво лошо момче. Децата ми растат много бързо и искам да имам време и за тях“, споделя Захари Бахаров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар