Владо Береану скочи: Наистина ли има хора, които още вярват на номерата на Борисов?! (виж тук)

Гласувайте за статията

Владо Береану бесен, скочи на Бойко Борисов!

Журналистът Владо Береану определено не е свикнал да си затваря устата или да раболептичи. Показа го за пореден път наскоро, като публично скочи срещу лъжите на премиера Бойко Борисов в мрежата. Ето какво написа Береану, предаваме думите му без редакторска намеса:

Борисов

Владо Береану с взривяващ пост за премиера Бойко Борисов

„Наистина ли има още хора, които вярват на номера: „Борисов нареди…“, „Борисов спря…“. Този популистки, диктаторски похват се използва от премиера вече 10 години.

Целта е една и съща. Публиката да си каже: „Виж, човека веднага реагира. Той просто не е знаел, а сега с един ход оправя нещата…“ По нататък нещата се развиват по един и същи начин: „Нещото“ се спира или „Някои“ се отказва….

Скандалът е потушен. Борисов е герой. След 2 седмици „Нещата“ продължават по стария начин и „Белята“ става реалност. В повечето случаи никои вече не вдига шум, защото скандалът е стар.

Ако все пак някой пак се обади, реакцията е една и съща: „Има решение на съда. Нали искахте институционализъм. Ето институциите са независими. Аз какво повече мога да направя. Аз с „Белята“ нямам нищо общо…“

Всичките спрени строежи, днес, ще бъдат довършени и то в срок. Това Ви го гарантирам!“, категоричен е в думите си Владо Береану.

А като гледаме не само той, тъй като постът му бе харесан и споделен от множество потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар