Сватбата на Джулиана Гани и Илиян се отлага (Вижте защо)

Сватбата на Джулиана Гани и Илиян се отлага (Вижте защо)
4 (80%) 1 vote

Джулиана Гани каза „да“ без да се е развела

Сватбата на Джулиана Гани и Илиян Найденов се отлага за неопределен период. Само преди няколко дни Джулка каза заветното „да“ на своя любим. Кога ще е сватбата засега не се знае. Докато бяха на почивка в Австрия, Илиян падна на колене пред бъдещата си съпруга с красив пръстен и поиска ръката й.

Джулиана остана наистина изненадана от предложението му, но каза „да“. „Малко се притеснявам, тъй като имам един неуспешен брак зад гърба си. Казах си обаче, че човек един път може да направи грешка, но едва ли два пъти, така че ще рискувам“, казва Гани, пише ХотАрена, позовавайки се на „Галерия“.

Красивият пръстен Илиян избрал от Виена. Той планирал да й предложи брак още докато били на почивка на Филипините, но там не харесал подходящ пръстен за своята бъдеща съпруга.

Найденов предложи на Джулка на 18-тия етаж на панорамен ресторант към луксозен хотел във Виена. „Бях се разбрал предварително с мениджъра на ресторанта да разместят масите така, че да сме до панорамните прозорци и да се любуваме на красотата, когато й предложа. Бяхме планирали да няма хора, но ресторантът се напълни и всички започнаха да ни ръкопляскат, беше наистина вълнуващо“, казва Илиян.

Той й предлага с думите: „Ти си пожела за Коледа този мъж да остане с теб до края, сега ти го предлагам и трябва да ми обещаеш, че няма да има друг след мен. Това ще е последният брак в живота ти“.

„Вече мислим и за сватба. И двамата искаме да се оженим някъде много далеч, на някой екзотичен остров“, казва още Илиян.

Щастието на двамата влюбени обаче помрачава само едно нещо, а именно, че разводът на Джулиана със Станимир Ташев все още се бави. Въпреки това Джули и Илиян са щастливи и дори работят за бебе.

Бебе

„Засега няма развитие, а времето си лети. Вече минаха седем месеца и няма резултат. Така че дали сватбата ми ще е през 2019, или след две години, няма значение. Важното е да се обичаме с Илиян. Отскоро дори работим за бебе и ще сме много щастливи, ако това се случи. Вече искам да стана майка, скоро правя 28 и ми е време“, казва Джули.

Джулиана Гани каза "да" без да се е развела сн. Фейсбук

Джулиана Гани каза „да“ без да се е развела сн. Фейсбук

Тя обещава, ако нещата с Илиян се развиват добре, да му роди поне три деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар