5 млн. лева откуп платени за Стайко Стайков

5 млн. лева откуп платени за Стайко Стайков
5 (100%) 1 vote

От МВР подозират инсценировка на отвличането на милионерския син

7 охранители зорко пазят от похищение фамилията на алкохолния бос Миню Стайков – пише в. „България днес“. Синът му Стайко Стайков се появи пребит изненадващо в неделя вечерта, след като 5 месеца бе в неизвестност. Милионерският наследник обяви, че е бил отвлечен, а запознати твърдят, че за живота му са платени 5 млн. лева откуп – отбелязва изданието.

Заради заплахата от ново посегателство охранители, облечени в черно, обикалят около имението на олигарха в столичния кв. „Бояна“ и прогонват всеки, който се доближи до имота. Едрите момчета не обясняват защо се е наложило спешно да охраняват къщата на Стайков и дали има нови заплахи срещу фамилията.

Още 7-8 бодигардове крачат неуморно около МВР болницата, където се намира милионерският наследник Стайко Стайков. Вчера те дори опитаха да щурмуват лечебното заведение в опит да изведат оттам своя шеф. Младият милионер бе в неизвестност повече от 5 месеца. Обявен бе за издирване и с червена бюлетина на Интерпол във връзка с разбита незаконна фабрика за цигари в Карнобат.

Стайко Стайков твърди, че по времето, когато е издирван, не се е укривал, а е бил отвлечен на метри от дома си от дегизирани мъже като полицаи. Бил държан в стая, но не помни кога всъщност е похитен и къде точно са го държали.

Случаят Стайков се заплита

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар