Александра Петканова роди (Вижте как кръсти бебето)

Гласувайте за статията

Александра Петканова и Даниел станаха родители

Александра Петканова роди. Даниел и съпругата му станаха родители днес. Снощи Лудият репортер съобщи, че всичко е започнало в сторито си в Инстаграм и показа как с Александра са в Родилното отделение на болницата.

Днес на бял свят се е появил наследника им. Семейство Петканови се колебаеха между пет имена, предложени от техните фенове – Филип, Дарин, Габриел, Давид и Борис. Младото семейство се е спряло на Габриел. „Габриел. 30.01.2019. Най-накрая и от мен да излезе човек!“, написа точно и ясно щастливата майка в социалната мрежа Инстаграм. Александра качи и една снимка с мъника.

Да благодари за щастливото събитие на целия екип от болницата се зае Даниел Петканов. Освен сторитата от болницата, които пускаше през цялото време, Лудият репортер качи и две снимки на своята любима. „5 часа разлика… Искам да се похваля, че вече съм баща. Пожелавам на всеки такава радост. Много се гордея с Александра“, написа щастливият татко.

„Благодаря на д-р Коновалова, екипа й от клиника „Щерев“, на Диди Димова и на всеки, който по един или друг начин ни е помогнал или ни е мислил доброто“, пише още Даниел. „Малкият се казва Габриел“, допълва той.

В профилите на Александра и Даниел заваляха хиляди пожелания за щастливото събитие.

Само преди няколко дни, щастливият татко сподели, че иска синът му да се роди по-рано, точно на рождения ден на майка си. Това обаче не стана и малкият Габриел се появи на бял свят три дни по-късно.

Александра Петканова показа малкия Габриел сн. Инстаграм

Александра Петканова показа малкия Габриел сн. Инстаграм

Подробности около самото раждане Александра и Даниел засега не са съобщили. По всичко личи обаче, че то е минало добре и съвсем скоро цялото семейство ще се прибере у дома. И може би съвсем скоро Дани ще ни покаже в следващото видео или стори в социалната мрежа как сменя първата пелена на малкия си син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар