Зейнеб стана за смях в ефира на Нова тв (Вижте какви бисери ръси блондинкката)

Гласувайте за статията

Зейнеб яко се изложи, блондинката твърди, е през 1570-та година имало автомобили

Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова сътвори невиждана излагация. Блондинката най-сериозно обяви пред зрителската аудитория, че британската кралица Елизабет I е дарила Сафийе Султан, която е наложница на султан Мурад трети кола.

Снимка: hotnews.bg

Красавицата явно, че не е наясно кога е родена Сафийе и по-добре да не прави никога исторически преглед на Османската империя когато не знае съответните дати. За уточнение наложницата на Мурад трети е живяла в периода 1550-1619 г.

Така, че по това време в Цариград не е имало автомобили. Такива са липсвали и в целия свят. И то не защото за онова си време са били с недостъпна цена. Както наивно си мисли бургазлийката Зейнеб. А поради един много прост факт.

Все още не са били измислени и произведени. За сведение на зрителите първият автомобил се е появил по пътищата на Германия през 1887 г. Векове след като въпросната Сафийе е живяла.

Най-интересното в случая е, че нито главната водеща на предаването „На кафе” Гала нито пък някой от другите ко водещи не реагира на глупостите, изръсени от малкия екран. Което не говори добре за тяхната обща култура.

Това не е първия случай когато водещите в предиобедното предаване стават за смях. Преди време самата Гала се подведе по фалшива новина и представи порноактриса за една успяла българка.

Зейнеб успя да се посрами с липси в образованието си като плеймейтките Черната Златка и Нора Недкова. Които демонстрираха неграмотност,  и че не знаят много елементарни неща, предват от електронното издание hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар