Внукът на Бойко Борисов навършва 3 годинки (Премиерът отглежда вундеркинд)

0

Бойко Борисов може да се похвали с внук вундеркинд, Бойко младши вече бие дядо си на карти

Първородният внук на Бойко Борисов утре (31.01.) навършва 3 годинки. Малчуганът ще празнува рожден ден в къщата на дядо си в Банкя. Но тази година тържеството ще бъде запаметяващо се защото Бойко-младши вече е батко на братче.

Снимка: Фейсбук

Вторият поред внук на премиера се роди миналата година през юли. Баткото изобщо не ревнувал от бебето. Напротив, грижел се за брат си Иван и нямал търпение да порасне за да си играят двамата.

Макар да е само на 3 години Бойко-младши показвал държание като на голям човек. Освен това вече знаел азбуката и броял числата. Дядо му го научил да играе карти и позволявал само на хлапето да го бие.

Малкият Бойко бил увлечен и от новите технологии. Премиерския внук бил на ти с най-модерните комуникационни уреди и боравел с тях като малък факир. На смартфона си пускал детски филмчета, които си намирал сам в мрежата.

Във фамилията на премиера предричали на Бойко-джуниър кариера в точните науки. По всичко личало, че е наследил от майка си афинитета към тях. Наследничката на министър председателя е много образована. Тя завършила три висши образования със специалност „Международни икономически отношения”, „Бизнес админисрация” и „Финанси”.

Въпреки, че Венета се дипломира в САЩ тя предпочете да се върне в родината където с приятеля си Иван създадоха семейство. Плод на тяхната любов са двете им деца – Бойко и Иван. Които се родиха през две години в „Майчин дом”, предават от електронното издание retro.bg.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.