Бомба: Антония Петрова ужасена от раждането! (още подробности)

Бомба: Антония Петрова ужасена от раждането! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова била ужасена от раждането!

Антония Петрова изпитвала ужас от раждането – това стана ясно дни след като синът й се появи на бял свят. Мис България 2009 била толкова силно стресирана, че настояла съпруга й Ивайло Батинков да влезе с нея в родилната зала.

Антония Петрова

Антония Петрова се страхувала от раждането

Дипломираната юристка била толкова притеснена, че постоянно държала ръката на мъжа си. А той се подчинил и присъствал на целия процес на раждането на първородния им син Благовест.

Припомняме, че Антония Петрова и съпруга й станаха родители точно на именния ден на миската – 17 януари, Антоновден.

„Имах много лека бременност. Раждането също мина леко. Въпреки че бебето се оказа доста голямо, аз родих по естествен път. Но не съжалявам, защото страшно бързо се възстанових”,не спира да се хвали след раждането блондинката.

За Антония Петрова това е втори брак. Преди това тя бе омъжена за руския олигарх Александър Бередин. Двамата имаха скандален и продължителен развод, но нямаха общо дете.

Бебето на Антония Петрова и Ивайло Батинков е кръстено на нейния свекър, който много държал да носи неговото име.

Дългокраката блондинка дълго време се чудеше дали да роди със секцио или по нормален път, но благодарение на професионалистите в болницата не стигнала до операция.

Според клюката гордите родители броили 2500 евро за избор на медицински екип и ВИП-обслужване, като дарили лекарите и акушерките със скъпи дарове.

Миската качила малко повече от десетина килограма по време на бременността си, които с днешна дата бързо свалила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар