Синът на Кольо Карамфилов към bTV: Не ставате за нищо! (последва Калин Терзийски)

Гласувайте за статията

Синът на Кольо Карамфилов – Росен застана зад колегата си Калин Терзийски!

Синът на художника Кольо Карамфилов – Росен Карамфилов изригна срещу Би Ти Ви. Само за часове телевизията отнесе доста пъпръжни – пръв срещу нея глас надигна Калин Терзийски. Който се обиди на водещите на „Търси се“, че го питали само за пиянството и алкохола…

Калин Терзийски

Росен Карамфилов и Калин Терзийски обединиха сили срещу Би Ти Ви

На свой ред срещу медията скочи и младият писател и поет Росен Карамфилов, който заяви следното:

„Калин Терзийски е бил в „Търси се“ по БТВ. И – съвсем нормално (за тях) – са му задавали въпроси за пиенето, а не за писането.

Същото е и с мене – като ме поканят в някоя телевизия – никога не е заради това какъв писател съм, а е заради това, че въпреки парализата си – не само че се справям с живота, ами съм и опора за себеподобните си.

За тях първо съм инвалида, после съм сина на Кольо Карамфилов и едва тогава, а може би и на доста по-заден план – съм някакъв артист. Нищо че имам пет национални награди за литература и още сума ти постижения, за които моите другари по съдба само могат да си мечтаят.

Но БТВ не питат за това. Тях ги интересува „човешкото“. Именно – да вземат от теб каквото им трябва, да ти изкарат на показ керливите ризи, да те сдъвчат и да те изплюят. Ми да ви имам човещината, пиленца мамини!

Това е като оная глупост, с която ме бяха разнесли – че съм сляп, хаха! Депутатът на Валери Симеонов го каза, Каракачанов го потвърди, а Жени Марчева, журналистката от Тази събота и неделя – не го отрече. Не била чула. Гледай ти! Толкова им е професионализма. Сеир и рейтинг да има.

Наясно съм, че след тоя статус никога повече няма да ме поканят в тъпото си предаване а може би и в цялата медия. Но имам новина – аз и не искам да ме канят. Щом ще говорим за гумите на количката ми, а не за творчеството ми – да си гледат работата.

Ние с Калин Терзийски можем и без тях. Едно наше изказване във фейсбук по всяка вероятност стига до поне три пъти повече хора, отколкото е техният зрителски контингент.

И те – нашите читатели – ни обръщат внимание не защото сме инвалид и алкохолик, а защото пишем. Защото сме честни артисти. Защото имаме гласове и гласовете ни се чуват от обществото.

Съжалявам БТВ, но вие просто не ставате за нищо. Жалко“, разгневи се Росен Карамфилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар