Нора Шопова избухна в мрежата (Вижте какво я разгневи)

Нора Шопова избухна в мрежата (Вижте какво я разгневи)
5 (100%) 1 vote

Нора Шопова избухна в социалната мрежа

Нора Шопова не успя да скрие гнева си. Очарователната синоптичка избухна в мрежата след поредната новина за нея. Красавицата започна поста си с думите, че напоследък често си мисли, че медиите няма какво повече да измислят за нея, но след тази новина е осъзнала, че не е права.

Синоптичката разочарова зложелателите си и заяви, че е много щастлива в личен план. Тя публикува фотос от архива си, с който опроверга твърденията, че се е разделила с любимия си.

Според последната клюка, връзката й с адвоката Траян Косев е приключила. Новината излезе в изданието „Галерия“, което гласи, че двамата са се разделили след празниците, тъй като Нора Шопова хванала любимия си с друга жена.

Изданието се позовава на думите на колеги на синоптичката, които твърдят, че идва сама на работа от месец. Преди това, всеки ден любимият й изпращал до работното място и вечер я прибирал с джипа си.

Приятели на разгневената Нора Шопова я съветват да гледа позитивно на нещата и да не обръща внимание на жълтите клюки. Те се опитват да развеселят Нора, заявявайки че все пак журналистът измислил тази „новина“ е бил с добре развито въображение и сам е измислил всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар