Иван Костов плаши крадците с булдози (Експремиерът пропищя от обирджии)

Гласувайте за статията

Иван Костов се бори срещу крадците с два булдога, бившият премиер  осем пъти жертва на крадци

Иван Костов най-сетне е измислил начин да се пребори с непрекъснатите набези на крадци. Които често атакуват луксозния му палат в „Драгалевци”. Скоро бившият лидер на сините се е сдобил с две кучета от породата булдог.

Колаж: Ретро

Бившият министър председател избрал за пазачи кучетата.Които са с родословно дърво и били достойни да печелят конкурси. Костов не пожалил средства за домашните любимци. Които се нареждат на седмо място по цена сред породистите кучета. За един такъв булдог цената варира между 2500 и 9 000 долара. Пък им избрал и аристократични имена – Хилтън и Агата. Да подхождат на дома, който охраняват.

По време на студовете домашните любимци обитавали къщата заедно със семейството. Където делили пространство заедно с Костов, жена му, дъщерята със зетя и внучката. Лятото обаче тичали на воля из просторния двор и го охранявали.

Силният им вой и яростно ръмжене огласяли улицата, но от него се плашели апашите. От както фамилията заживя в баровскаия си палат осем пъти пострадаха от обирджии. Взимали пари, документи, жалва се Костов.

Последния път когато крадец влезе в къщата в Драгалевци бе през 2013 г. Тогава въоръжен с нож мъж от Плевен преминал системата за сигурност в ранни зори, преодолял и двуметровия дувар и нахлул в двора на Костови.

По това време цялата фамилия си били вкъщи. Крадецът налетял на Елена Костова и внучката й и от страх ги подгонил с ножа.

В последствие стана ясно, че обирджията е проникнал през съседен двор без да е наясно на кого е имота. Тогава се размина без пострадали и щети защото госпожа Костова натиснала паник-бутона. Но заради силния шок прекара известно време е Правителствена болница, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар