Принц Джордж разкри как го наричат близките му (Вижте тук)

Принц Джордж се представил пред непозната жена като Арчи сн. Инстаграм
0

Принц Джордж издаде прякора си

Принц Джордж разкри как го наричат близките му. Най-голямото дете на Кейт и Уилям издаде прякора си без да иска. Това станало докато Джордж бил на разходка с баба си по майчина линия Карол Мидълтън. С тях била и по-малката сестричка на принца – Шарлот, пише „Дейли мейл“.

Принц Джорд, който е третият по ред наследник на британския престол, съвсем случайно се заговорил с жена, която разхождала кучето си, край дома на семейство Мидълтън в Бъркшир. 5-годишният принц издал прякора си. На въпроса на жената как се казва, кралският наследник  без да се притеснява и с широка усмивка отговорил, докато галел кучето на непознатата дама: „Наричат ме Арчи“.

Полицаи помолили жената да не прави снимки на Джордж и на Шарлот. За да бъде любезна с малкия принц жената провела кратък приятелски разговор с него и го попитала как се казва, макар че вече знаела.

Пълното име на малкия принц е Джордж Александър Луис. В училище той е известен като Пи Джи (PG) – абревиатура на английски от наименованието „принц Джордж“. Родителите на херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт го наричат Типс – по името на популярна марка британски чай. Когато била бременна с малкия принц, Кейт го наричала „нашето малко грозде“. Арчи пък е съкратено от Арчибалд. Това е германско име с шотландски корени.

В британското кралско семейство често се използват прякори. Принц Уилям, например, е бил наричан Стив, докато е бил в университета, за да се впише сред състудентите си.

Принц Джордж се представил пред непозната жена като Арчи сн. Инстаграм
Принц Джордж се представил пред непозната жена като Арчи сн. Инстаграм

Тази година Шарлот ще се премести в училището на брат си принц Джордж. От септември, при 5-годишния Джорд ще учи и сестра му Шарлот, съобщава още „Дейли мейл“. Миналата година стана ясно, че Кейт и Уилям не могат да пращат децата си в „традиционни“ средни училища каквото е Итън.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.