Анджелина Джоли сменя професията! Не е за вярване какво прави на улицата

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли даде сериозен урок на децата си

Анджелина Джоли смени професията. Актрисата даде невероятен урок на децата си, като ги изведе да продават домашно приготвена кучешка храна в парк в Лос Анджелис.

Чаровната актриса изненада и най-верните си почитатели с появата си в кучешки парк в Холивуд. Анджи бе заедно с децата си, като дори продаваха торти за животни.

Инициативата е била изцяло благотворителна, като Анджелина Джоли е събирала парите за известна фондация. Но заедно с това показала на всичките си деца, че подобни инициативи заслужават всеки жест. И не е важно просто да напишеш чек, а да покажеш, че наистина си готов да подкрепиш една кауза и то на всяка цена.

Действията на Джоли предизвикаха множество коментари в социалните мрежи. Мнозина изненадани коментираха, че звезда от нейния ранг наистина прави много, като дава личен пример.

Снимката бе публикувана и от актрисата Сара Рамос. „Не знам кой Бог ме бута да споделя това, но мисля, че трябва да ви разкажа тази история. Преди няколко месеца видях Анджелина Джоли заедно с децата си в парк за кучета. Продаваха биохрани за кучета под формата на торти. Събраните средства бяха за благотворителност. Надявам се, че денят е бил успешен за тях“, каза още Сара.

Рамос допълва, че сцената била изключително изненадваща за нея. Но не и за феновете на актрисата.

Анджелина Джоли трогна с жест. сн. Сара Рамос Инстаграм

Анджелина Джоли трогна с жест. сн. Сара Рамос Инстаграм

Анджи даде многократно личен пример, като посети Сирия и се срещна с жените — бежанки, които живеят в лагерите там. По-късно тя показа снимки на среща на ООН и настоя политиците да вземат мерки за прекратяване на военните действия и поддържане на мира в региона. Джоли подкрепи и инициативата #МеТоо и дори сподели своя собствена история. Освен, че се бори срещу насилието над жените в третия свят и Холивуд, звездата е в защита на децата емигранти, които живеят по граничните бразди на Европа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар