Лора Крумова в тайна завера с Антон Хекимян

Лора Крумова в тайна завера с Антон Хекимян
5 (100%) 1 vote

Лъсна истината за отношенията на Лора Крумова с Нова тв

Лора Крумова крие истината за отношенията си с Нова тв. Блондинката слезе от ефир, за да излезе в майчинство. Според мълвата, след като второто й отроче стане на годинка, тя отново ще се завърне в ефира на Нова тв. Но се оказа, че истината е коренно различна. Договорът на Лора Крумова с частната медия вече е прекратен.

На нейното място ще продължи да се изявява Мартина Ганчева, която дълго време се изявяваше в телевизия „България он еър“, пише електронното издание на „Ретро“.

Лора Крумова е твърдо решена да отмъсти на бившите си работодатели и няма намерение да остане дълго без работа. След като научи, че ще стане майка за втори път, тя реши да се посвети изцяло на децата си и този път да остане по-дълго в майчинство. Но след решението на ръководството на Нова тв да приключи договора си с нея, Лора Крумова също промени плановете си.

Преди няколко дни тя е била засечена на тайна вечеря с колегата си Антон Хекимян и Биляна Гавазова. На събирането присъствали и други кадри от конкурентната телевизия. Според мълвата, много скоро тя ще започне работа по нов проект в бТВ. Човекът, който й подал ръка и помогнал това да се случи, е именно Антон Хекимян. Вероятно блондинката ще уреди и колежката си Галя Щърбева с нова длъжност в бТВ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар