Преслава със специални поздрави от Митко Димитров за юбилея си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Преслава приятно изненадана от шефа си

Преслава със специални поздрави от Митко Димитров. Също като колежката си Галена и Преси е вече 15 години на сцена. Двете започнаха музикалните си кариери заедно, но постепенно най-добрите приятелки се разделиха и от приятелството им в началото, няма и следа.

И Галена и Преслава очевидно са получили красиви букети от червени рози от техния шеф Митко Димитров, стана ясно от качените снимки в социалната мрежа. Но само Преси сподели и личните пожелания към нея от шефа си. Галена предпочете да ги запази за себе си.

„Снощи бях приятно изненадана с този прекрасен букет и картичка с пожелания към него от инж. Митко Димитров, фирма „Пайнер“ и екипа на телевизия „Планета“! Помня деня, в който прекрачих вашия праг с едно единствено желание – ДА ПЕЯ! Благодаря ви от сърце за всичките тези 15 години, в които бяхте зад гърба ми и заедно създадохме толкова хубави песни, които докоснаха сърцата на хората“, написа Преслава в социалната мрежа Инстаграм.

„Моето „Дяволско желание“ е да продължаваме в същия дух и още дълги години „Да горим в любов“ заедно“, допълва тя.

Преслава качи и картичката, която Митко Димитров е написал собственоръчно, за да поздрави своята звезда. „Скъпа Преслава, огромно удоволствие е за нас да ти честитим 15 години от началото на общия ни музикален път. 15 щастливи, благодатни и изключително успешни години. В теб винаги сме усещали едно наистина дяволско желание да пееш, да пееш и пак да пееш.

Радваме се, че в тези години ти съумя да създадеш и своето лично щастие. Щастливи сме, че сме заедно и че занапред ще бъдем заедно за още много по 15 творчески години. От инж. Митко Димитров. Музикална компания „Пайнер“, пише в картичката към огромния букет от червени рози.

Преслава със специални поздрави от Митко Димитров сн. Инстаграм

Преслава със специални поздрави от Митко Димитров сн. Инстаграм

Към кадрите валят и хиляди пожелания от многобройните фенове на Преслава, които са щастливи, че тя е с тях и ги забавлява вече 15 години.

Преси показа и картичката с мили пожелания от Митко Димитров сн. Инстаграм

Преси показа и картичката с мили пожелания от Митко Димитров сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар