Галена разкри коя е най-голямата й любов (Вижте признанията й)

Гласувайте за статията

След 15 години на сцената, Галена разкри коя е най-голямата й любов

След 15 години на сцената Галена разкри коя е най-голямата й любов. Изпълнителката, която за по-малко от четвърт век се превърна в една от най-известните певици на Балканите, издаде на кого принадлежи сърцето й.

И това не е съпругът й Галин.

Не, Галена със сигурност не е влюбена в друг мъж, нито пък има друга сърдечна тръпка. Певицата обаче призна, че нейната най-голяма любов е била, е, и ще бъде музиката. „Галин ме познава добре и знае, че да поиска от мен да спра да пея, е като да ми разбие сърцето. След 15 години знам, че моето място е на сцената и се надявам поне до 51 да доживея да пея“, добавя още тя.

С това си признание изпълнителката споделя още, че е жена, която не прави компромиси лесно. Въпреки че се опитва да балансира между семейството и сцената, понякога трудно й се получава.

„Безкрайно съм му благодарна, че е до мен, че ме подкрепяше през всичките тези години. Знам, че не му е лесно. Дори и днес дойде и застана до мен, въпреки че утре трябва да става рано, защото е на работа. Защото както сам казва „Ако не съм до теб, то значи не съм те подкрепил“, гордее се Галена.

Изпълнителката разкрива още, че мъжът й понякога си мечтае да бъде по-често у дома, а самата тя се опитва да го прави. Но въпреки това никога не е поискал от нея да се откаже от пеенето, което си остава най-голямата й любов.

Най-голямата любов на Галена не е Галин, а музиката сн. Инстаграм

Най-голямата любов на Галена не е Галин, а музиката сн. Инстаграм

За 15 години изпълнителката е категорична, че има всичко, което иска и е щастлива от живота си. „Единственото, което ми липсва, е само малко повече време за мен самата. Само малко, но не може всичко да е напълно перфектно“, с усмивка добавя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар