Смях: Ричард Величков се сваля на щерката на Фатик! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ричард Величков се опитва да забие щерката на Фатик!

Ричард Величков си нацели доста голяма хапка. Печално известният брадър сваля упорито малката щерка на мафиотския бос Филип Найденов – Фатик, Адриана Тюркмен. Момичето тренира в във фитнес залата, където работи Ричито.

Ричард Величков

Ричард Величков се слага на щерката на Фатик

Мафиотската дъщеря никак не била доволна от набезите на „Мистър София”. Адриана не харесвала и славата му, на „супер жалък”, който той придоби в шоуто за скандали.

Припомняме, че тогава напомпаният мачо злепостави моделката с германски корени Розмари Тишер, като заяви, че е мачкал чаршафите с нея.

Фитнес инструкторът и моделката направиха два пъти опит за секс в Къщата и вторият път се оказа успешен. За това се похвали здравенякът от Мадан. Той убеди красавицата,че така ще си вдигнат рейтинга и няма да бъдат изгонени рано от шоуто.

От начало брюнетката се дърпаше, защото семейството й и гаджето й ще гледат и може да не са доволни от този развой на нещата. Но накрая все пак тя не устоя на набезите на фитнес гуруто и се отдаде на сладки ласки с него под чаршафите.

Мрежата обаче гръмна с порицания към Ричард, който се оправда, че Розмари го е прелъстила и тя била виновна за това конфузно положение.

Пред камерите Ричард Величков дори номинира Розмари за изгонване, като обяви, че не била негов тип момиче.

Доскоро по-малката дъщеря на разстреляния бос Фатик движеше с футболиста Георг Василев. Преди това двамата бяха като обсебени един от друг, дори се заговори за сватба и венчило. Но това вече е в миналото.

Адриана Тюркмен определено обича лукса и на 100% бързи и лъскави коли. Чаровницата предпочита да тренира усилено и да катери Витоша, но най-вече в компанията на сестра си и приятелки. А за Ричард в тяхното обкръжения място няма, подхилкват се зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар