Софи Маринова отказа меден месец на Гринго! (ето каква е причината)

Гласувайте за статията

Софи Маринова остава без меден месец!

Софи Маринова скоро ще стане законна половинка на любимия си Гринго. Но гласовитата ромка и нейният избраник остават без меден месец. Това призна самата тя пред вестник „Телеграф”. Виновен за това се оказа препълненият график на колоритната изпълнителка.

Софи Маринова

Софи Маринова не ще по чужбините, иска си у нас

„Всичко ни е заето, честно казано и за другата година сме така. Поела съм ангажименти, кумовете Преслава и Павел и те. Хубавото е, че ние с Гринго умеем да се веселим, важното е да сме си заедно, все едно къде.

Ще успеем да резервираме нещо за два-три дни, ако пожелаем, но меден месец не може да си позволим. Не разполагаме с такова време. Пък и добре, че с младоженеца не държим на тези неща. Знаете, че аз си обичам България, не съм по чужбините.

Тука си имаме хубави места. Сватбата чакам аз, ще има много снимки. Нали знаете „грозна булка няма“. Подготвяме се сериозно, тържеството ще е пищно, хората си ме познават“, споделя Софи Маринова.

42-годишната изпълнителка и Тодор Давидов, по-известен като Гринго ще узаконят връзката си на 5-ти февруари. Техни кумове ще са колежката й Преслава и нейната половинка Павел Лазаров. Софи Маринова иска да прекара повече време с кумовете си.

„Ще е хубаво да отидем някъде по двойки. Преси също е натоварена. Има участия и сега няма как да си позволим почивка за няколко седмици, да не говорим колко ще е трудно да напаснем датите“, допълва Маринова.

За Софи Маринова и нейния Гринго това ще е първото венчило. Поп фолк дивата има няколко неуспешни връзки, но никога досега не се е омъжвала. За големият си ден певицата ще блесне с два тоалета. Тя се е доверила изключително много на топ дизайнерката София Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар