Наталия Кобилкина разкри как протича ежедневието й по часове! (ето как се става успешен и богат)

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина обясни какво прави във всеки един час от денонощието!

Сексоложката Наталия Кобилкина трябва да роди всеки момент. Преди това обаче тя реши да обясни на потребителите в мрежата как се става успял и богат човек. Направи го като сподели ежедневния си график – с точност до часове:

Наталия Кобилкина

Ето го ежедневието на Наталия Кобилкина

„Как протича един моя ден? Интересно ли ви?… Събуждането в 8.00 без аларма, малко удоволствие в легло и настройка на деня, определянето на намерението. Душ, грим, обличането, проверка в гугл календар на план на деня.

9.00 Закуска плодове, йогурт, или яйца. Слизам в паркинга при любимата ми кола. Всяка сутрин поздравявам колата си, галя волана и казвам и, че я обичам. Имам усещане, че колата ми отговаря:)) Каране към офиса.

Лични разговори по телефона в кола докато карам по блутут) Нямам секунда да изпускане. С телефон в на ухо и лаптоп в ръка влизам в офиса говорейки с майка си, сестрите си или приятелки.

Посрещам прекрасния си екип-решавам технически въпроси, подписвам необходими документи, решавам възникналите проблеми.

От 11.00 до 19.00 консултации на всеки кръгл час, с обедна почивка дай боже 1 час в който срещам с приятелки или връщам пропуснатите обаждания.

И докато карам към ресторанта за обяд обаждам на мъжет си да кажа, че го обичам и да чуя същото от него) става ми мило и приятно) той знае, че това е момента да се чуем) другото време не съм на линия(( което не му харесва, но свикваме с всичко.

19.00-22.00 приключването на консултации и почване на семинар, маратон, уебинар каквото има по графика.

22.00 -23.00 прибиране удома, душ, лека вечеря (днес беше елда с доматки).

23-02.00 ако съм сама и мъжет ми в командировки – писането на програми, отговарянето на мейли, стратегия за следващите компании.

Ако съм с него – ходим на кино, вечери, правим чики-тики, концерти, срещи с приятели и тогава се прибирам малко по-рано.

02-03.00 вечерната медитация и сън. Общо сън: 5 часа, почивка 2 часа, работа 18 часа – ПОЧИВНИТЕ ДНИ НА МЕСЕЦ 2-3

Какво не правя? не чистя, не гладя и редко готвям (когато го правя готвя много вкусно), не гледам телевизия, не следя фейсуб на приятели или кой харесва моя пост, нямам време за клюки или обсъждания, не познавам българските звезди и нямам идея кой спечели вип-бразер и когато той започна, пазарувам също рядко.

Правя, но може и по-често: спорт, разходки в планина, масажи, спа, срещи с приятели, време за нови книги (обикновенно чета в полети), посещаването на концерти или театри, пътувания за удоволствие.

ЛЕСНО ИЛИ ТРУДНО ДА ЖИВЕЕШ ТАКА? ЗАВИСИ КАК ГО ВЪЗПРИЕМАШ

Успех си има цена, ако не си готов да я платиш – не избирай успеха. Не вярвам, че на някой падат милиони просто така от небето. Зад това стои винаги много труд.

Но когато го правиш с любов – ти не усещаш тези трудности. Просто правиш това, което е правилно и това което усещаш, че ти е писано да правиш.

Бих ли искала друг живот? Категорично не. Всяка сутрин и вечер казвам едно и също на себе си: Обичам те, живота ми! А как протича вашия ден?“, написа Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар