Соня Колтуклиева скочи на Хекимян и Николаев: Колко лева са заплатите ви, Тони и Вики?! (виж тук) Преглеждания: 4858

Соня Колтуклиева скочи срещу колегите си
0
Оценете този post

Соня Колтуклиева изригна в защита на Елена Йончева!

Журналистката Соня Колтуклиева е яростен защитник на колежката си Елена Йончева. Още от самото начало, когато стана ясно, че Йончева ще бъде обвинена във финансови измами, Колтуклиева я подкрепи.

Соня Колтуклиева
Соня Колтуклиева скочи срещу колегите си

Преди минути тя изригна в мрежата като взриви всички с директните си въпроси към Хекимян, Виктор Николаев, Вяра Анкова, Силва Зурлева и редица други добре платени водещи и шефове на телевизии:

„Към ТВ-прокурорите Антон Хекимян и Виктор Николаев, към драскачите и наперения слугинаж: когато питате Елена Йончева колко от парите по договора й за документалните филми за ТВ7 е отделяла за хонорари на себе си и на екипа си, готови ли сте да отговорите:

– колко лева са вашите месечни заплати, Тони и Вики?
– колко лева са месечните заплати на Вяра Анкова, Силва Зурлева, колко пари от Нова ТВ смъква годишно от години Дидие Щосел; колко лева прибират продуцентите на реалити-програмите…

Може да попитате Александър Сталийски колко милиона му даде Цветан Василев за студиото в покрайнините на София; можете да попитате Николай Бареков колко милиона му даде Цветан Василев за техниката на “Къртицата”, още много подобни въпроси могат да бъдат зададени, но по “големите” телевизии не го правят.

И не ми казвайте, че това са частни медии. Не са. Голяма част от издръжката им идва от пари от държавата и еврофондовете… Шубето е голям страх, както е казал народът.

П.П. Някой от вас да е бил на бойно поле или в размирна държава?! Най-страшното бойно поле, което сте виждали е кишата по софийските улици“, изригна Соня Колтуклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.