Мира Добрева се фука с тузарско возило

Гласувайте за статията

Мира Добрева подкара джип за 100 бона

Мира Добрева се похвали, че вече движи из софийските улици с нов лъскав джип БМВ за около 100 000 лева. През уикенда блондинката поздрави приятелите си в социалната мрежа с „Добро утро” и кадър с червения звяр от Бавария. Не е тайна, че чаровната тв водеща е голям почитател на германския автомобилния гигант.

„Вероятно е подарък от мъжа ѝ Жоро Тонев, за да му прости някоя изневяра или пък си го е купила сама с хонорара от „ВИП Брадър”. Първият вариант е по-вероятен, защото Мира е голяма спестовница, никога няма да даде 100 бона за кола”, коментираха от обкръжението на Мира пред „Уикенд”.

Златоградската амбиция работи в държавната телевизия срещу скромна заплата, но от много години се радва само на расови автомобили, които обикновено са подарък от Жоро Торнев, който обича да глези красивата си съпруга.

Мира Добрева

Снимка: ХотНюз

Преди червения джип красавицата шофираше сребристо БМВ Х5 за около 50 бона. Трибуквеният звяр вече е продаден, а на неговото място в гаража се мъдри чисто нов „братовчед” за 100 бона. Колата не е поръчкова, но има всички нужни екстри, отговарящи на звездния статут на собственичката. Мира Добрева не работи за пари, а за слава, шушукат в коридорите на БНТ.

Тя не зависи от заплатата си в държавната медия, но обича да показва скъпите си тоалети и чанти, пише „Уикенд“. Случайно или не, Мира взе точно 100 бона от участието си във „ВИП Брадър”. Преди да влезе в Къщата изкусителката твърдеше, че се е „продала” на сеирджийското шоу, защото имала банков кредит, който трябвало да изплати. Очакваше се тя да почне работа в Нова телевизия, но трансфера така и не се осъществи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар