Къци Вапцаров изригна: Боклук, нещастник, смешник…! (ето кое го вбеси)

Къци Вапцаров изригна: Боклук, нещастник, смешник…! (ето кое го вбеси)
5 (100%) 1 vote

Къци Вапцаров надигна глас срещу агресията в мрежата!

Шоуменът Къци Вапцаров се потресе от все по-нарастващата агресия в социалната мрежа. Кроткият бивш водещ на супершоу „Невада“ отказва да се примири с лошото отношение на българите един към друг:

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров изригна в мрежата срещу агресията

„Много агресия наблюдавам в интернет. Между непознати, за „добро утро“. Влиза се директно с боклук, нещастник, смешник… и всякакви обидни квалификации.

Наблюдавам го и в групи, където уж хората са събрани по интереси и би трябвало да си симпатизират. Разбрал, недоразбрал, помислил, недомислил… директно с бутонките.

Агресивните и подигравателни коментъри са в пъти повече от тези, търсещи нормален диалог. „Пълни глупости“ е нещо като стандарт за начало на разговор.

Нямам обяснение! Не може ли нещата които не са ти по вкуса, да бъдат подминати? Не! Трябва да се заврем точно там, в това което ни дразни и то с максимума на омразата, която носим в ума си.

Кой проблем си мислим, че ще решим, обиждайки се помежду си!? Някой има ли обяснение, защо е така?“, потресен пита Къци Вапцаров.

Припомняме, че преди години самият той стана жертва на агресия и подигравки в Къщата на Вип Брадър. Тогава Фънки и Юлиян Константинов го доведоха до хипертонична криза с постоянните си заяждания и унижения в ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар